Om Nordhaus

Kort sagt: Vi producerer arbejdstøj med en utrolig pasform i højeste kvalitet, til priser som du har råd til.

Spørgsmål? Kontakt endelig en af vores kyndige eksperter

At skabe fremtidens arbejdstøj

Det rigtige tøj til det rigtige formål gør alt arbejde lettere. Problemet er, at folk oftest er nødt til at vælge mellem billige produkter med dårlig kvalitet eller dyre premium-mærker. Intet af dette virker for os, som at være et fair eller fornuftigt alternativ.

Nordhaus blev startet i 2019 og arbejder på konstant at udvikle og producere arbejdstøj, der lever op til vores kunders behov. Princippet, som vi altid stræber efter, er baseret på at kombinere funktion med stilfulde produkter, foretage omhyggelige materialevalg og altid have dig som forbruger i fokus. Vores hovedkontor og lager ligger i den smukke by Malmø i det sydlige Sverige, og produktionen foregår for størstedelens vedkommende i Estland.

Fra start til slut

Vores allerstørste fokus er den direkte kontakt med vores forbrugere. Nordhaus’ produkter kan ikke findes hos forhandlere, men sælges kun direkte gennem os. Det betyder, at vi kan tilbyde løsninger efter dine specifikke ønsker og behov.

Vi designer og videreudvikler selv vores produkter i Sverige. Hvert eneste produkt i vores sortiment er resultatet af flere måneders hård arbejde - og du hjælper os gevaldigt godt på vej. Når vi taler direkte med vores forbrugere, kan vi skabe bedre arbejdstøj. Vi undgår at unødvendig information, fordi vi hører direkte fra kilden (dig som forbruger), hvilket giver os mulighed for at fokusere på det væsentlige og sortere det fra, der ikke er vigtigt eller betyder noget. Dette er uvurderligt for vores produktudvikling og glædeligt i vores arbejdsdag. Der er ikke noget bedre end en tilfreds kunde.

Almost made in Sweden

Vores arbejdsbukser er designet og udviklet af os i Sverige. Stoffet kommer fra verdensberømte FOV i Borås og produktionen af tøjet foregår i Estland. Ved at holde vores leverandører tæt på, kan vi sikre den højeste kvalitet produceret på en bæredygtig måde.

Størrelser der passer

Vores modeller fås både i herre- og dame varianter - noget der i dagens Danmark 2022 burde være en selvfølge.


Når du bestiller, har du samtidigt mulighed for at få dine bukser forlænget eller forkortet helt gratis, hvis du skulle have brug for det.